ACDSee Pro 8 Productondersteuning en hulpbronnen

Totale fotografische controle

Klik hier om de online help te bekijken

Download de ACDSee Pro 8 Gebruikershandleiding

Systeemvereisten

Hardware

• Intel® Pentium® III / AMD Athlon-processor of gelijkwaardige processor (Intel® Pentium® 4 / AMD Athlon XP of gelijkwaardige processor aanbevolen)
  • 512 MB RAM (1 GB RAM aanbevolen)
  • 310 MB vrije ruimte op de harde schijf (1 GB aanbevolen)
  • Beeldschermadapter met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 1024 aanbevolen) met 16-bits kleuren

Software

• Microsoft® Windows® 7 of Windows® 8
  • Microsoft® Internet Explorer® 9+
  • Microsoft® DirectX® 9.0c
  • Ghostscript 8.0 - voor PDF-ondersteuning
  • Windows Media® Player 9.0

Beschikbare downloads

Versie Datum Bestandsgrootte Laatste updates
8.2 64-bit (versie 289) 11/06/2015 74.4MB Download 8.2 (versie 289)
8.2 32-bit (versie 289) 11/06/2015 64.1MB Download 8.2 (versie 289)

Release-opmerkingen

Versie Release-opmerkingen
8.2 (versie 289) Meer info

Need support?Klantenservice

Wij houden van onze klanten en staan klaar om een oplossing te vinden voor elk probleem.

Neem contact met ons op

Need support?Over ACD Systems

Meer informatie over het grootste en meest gerespecteerde onafhankelijke bedrijf voor bewerking en beheer van digitale beelden ter wereld.

ACD Systems International Inc

Need support?Productondersteuning

Hebt u een vraag? Hulp nodig bij een product? Hier vindt u alle klant- en technische ondersteuning voor ACDSee die u nodig hebt.

Meer informatie

Need support?E-mailupdates

Meld u aan en ontvang exclusieve aanbiedingen, productupdates, informatie over evenementen en nieuwsbrieven van ACD Systems International Inc.

Aanmelden